• Underside Slide2
  • Underside Slide3
  • Underside Slide1

Seneste nyheder

Få de seneste nyheder her

24-07-2017 P. P. Handicapservice har fået ny ejer

24-07-2017 P. P. Handicapservice har fået ny ejer

P. P. Handicapservice ApS er med virkning fra den 26. juni 2017 ejet af Bruger - Hjælper Formidlingen A/S. Beslutningen om ejerskiftet er truffet af ledelsen i P. P. Handicapservice for at skabe en tryg og langsigtet ramme omkring virksomhedens udvikling. Med det nye ejerskab vil P.P. Handicapservice få et bredere grundlag for rekruttering af hjælpere samt lettere adgang til vikardækning og et akut døgnberedskab. Det skal understreges, at det alene er ejerskabet af P.P. Handicapservice, der ændres. Bruger-Hjælper Formidlingen og P.P. Handicapservice vil fortsat være to separate virksomheder. Ejerskiftet vil derfor ikke medføre ændringer i kontraktmæssige forhold eller administrative procedurer, og der vil ikke være ændringer i den daglige drift af hjælpeordningerne. Den nye ejer - Bruger - Hjælper Formidlingen - er Danmarks største private leverandør af handicaphjælp til børn og voksne med 4.050 udførende medarbejdere. Bruger - Hjælper Formidlingen A/S leverer mentorstøtte, socialpædagogisk støtte, specialpædagogisk støtte og praktisk hjælp og personlig pleje til 2.600 borgere i 78 kommuner, 3 regioner samt Undervisningsministeriet.

07-04-2016 P. P. Handicapservice ApS på Rehab-messen i Bella Center, København 10.-12. maj 2016

07-04-2016 P. P. Handicapservice ApS på Rehab-messen i Bella Center, København 10.-12. maj 2016

Dansk Rehab Gruppe slår igen dørene op for Skandinaviens største fagmesse for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, serviceydelser samt pleje- og hospitalsudstyr. Health & Rehab Scandinavia samler hele branchen, beslutningstagere og alle aktører inden for social- og sundhedsområdet.

P. P. Handicapservice ApS vil igen i år have en stand på messen – og vi håber at rigtig mange brugere, hjælpere og andre med tilknytning til og interesse for P. P. Handicapservice ApS vil have lyst til at komme og besøge os på stand C2-020 Det er altid hyggelige, inspirerende og lærerige dage fyldt af fest og højt humør, så kom rigtig gerne forbi til en snak og en slush-ice.

Ligesom sidste år deler vi stand med Tor Martin Mandrup Møller der vil promovere sin opfindelse af en ekstra-plejeseng til påmontering hvis man gerne vil kunne dele seng med et andet menneske trods behovet for plejeseng. Du kan læse mere om ekstrasengen her: www.tormartin.dk

Vi ses i Bella Center 10, 11 og 12. maj Gratis entre. Print din billet her

30-07-2015 - Nu er den her. Længe ventet og meget ønsket… Vores nye hjemmeside!

30-07-2015 - Nu er den her. Længe ventet og meget ønsket… Vores nye hjemmeside!

Vi er stolte og meget glade.

Det har været en lang proces og vi bliver forhåbentligt aldrig færdige. Det er vores mål at skabe en levende og dynamisk hjemmeside, der konstant opdateres så den svarer til det, vi ønsker os. Mange udbygninger og opdateringer vil følge i tiden der kommer, så hold et vågent øje med siden – det bliver SÅ godt.

Vi har brug for dig: Har du ønsker, forslag, kommentarer eller andet i forbindelse med hjemmesiden, så ring til os på 43 69 28 48 og spørg efter Janne eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

05-05-2014 - P.P. Handicapservice ApS har købt Handicaphjælpen ApS

05-05-2014 - P.P. Handicapservice ApS har købt Handicaphjælpen ApS

Kære brugere og hjælpere

P.P. Handicapservice ApS har den glæde at meddele, at vi pr. 1. april 2014 har købt Handicaphjælpen ApS. Købet er sket ud fra en strategi om at styrke vores fælles position. Således står vi i det nye fællesskab langt bedre rustet til fortsat at vokse og udvikle vores ydelser. Det er besluttet, at lade de to virksomheder fungere som 2 selvstændige enheder. Vores medarbejere og brugere vil ikke umiddelbart opleve forandringer. På sigt vil vi udvikle såkaldte synergieffekter ved at lade funktioner overlappe, eksempelvis i forhold til lønadministration, regnskab og på HR-siden i forhold til kursusvirksomhed mv. Handicaphjælpen ApS og P.P. Handicapservice ApS er glade for, at vi igennem en sammenslutning vil være i stand til at udvikle og udvide vores service og herigennem skabe endnu mere trygge rammer for alle vores brugere og hjælpere.

Med venlig hilsen
Kristian Thielfoldt

Duos primary logo color 

PP Handicapservice er blevet en del af DUOS

Besøg duos.dk