• Underside Slide3
  • Underside Slide2
  • Underside Slide1

Om P.P. Handicapservice

En virksomhed med masser af erfaring

Sammenhæng mellem værdier og hverdag

P. P. Handicapservice ApS blev etableret i år 2000 og er en af branchens mest erfarne aktører indenfor leverance af personlig og praktisk hjælp. Vi faciliterer forskellige typer af hjælperordninger over hele landet. Hos P. P. Handicapservice ApS lægger vi vægt på samarbejde, nærhed og dialog.

For os er det vigtigt, at såvel borgere som medarbejdere oplever, at vi alle agerer i en organisation, hvor vi bakker hinanden op. P. P. Handicapservice ApS ønsker at påvirke udviklingen indenfor vores aktivitetsområder, i retning af at styrke borgernes muligheder, indflydelse og selvbestemmelse.

Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med den enkelte borger for at sikre, at indholdet og omfanget af ydelserne indfrier forventningerne og giver den enkelte borger den hjælp, der er brug for.

P. P. Handicapservice ApS arbejder for at skabe mere ordnede arbejds- og ansættelsesforhold for handicaphjælperne. Det mener vi er en forudsætning for, at vi kan levere en fagligt kompetent, tryg og tilfredsstillende serviceydelse til borgeren.

Med virkning fra den 26. juni 2017 er P. P. Handicapservice ejet af DUOS A/S. Beslutningen om ejerskiftet er truffet af ledelsen i P. P. Handicapservice for at skabe en tryg og langsigtet ramme omkring virksomhedens udvikling.

Det nye ejerskab betyder, at P.P. Handicapservice vil få et bredere grundlag for rekruttering af hjælpere samt lettere adgang til vikardækning og et akut døgnberedskab. Det skal understreges, at det alene er ejerskabet af P.P. Handicapservice, der ændres. DUOS og P.P. Handicapservice vil fortsat være to separate virksomheder.
Se mere om DUOS: www.duos.dk

 

Sofus Rossing

Sofus Rossing

Divisionsdirektør This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Niklas Nordkap

Niklas Nordkap

Økonomi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Stine Olsen

Stine Olsen

Drift og rekruttering
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Duos primary logo color 

PP Handicapservice er blevet en del af DUOS

Besøg duos.dk