• Underside Slide2
  • Underside Slide3
  • Underside Slide1

Hvad siger folk om os?

Se anbefalinger her

At være arbejdsleder med P.P. Handicapservice ApS som BPA-arbejdsgiver.

"Jeg har en god og velfungerende BPA, handicap-hjælperordning og er arbejdsleder for et team på ca. 8 faste hjælpere samt vikarer.

For nogle år siden kom der en lov, der gjorde det muligt at fravælge arbejdsgiver-rollen og jeg var en af dem, der var glad og taknemmelig for denne mulighed, da jeg fandt det meget tids- og energikrævende at sætte mig ind i alle reglerne og juraen omkring hjælperordningen.

Jeg har et godt samarbejde med mit BPA-firma, P.P. Handicapservice. Det er nogle gode og ordentlige mennesker, som taler et almindeligt dansk, og ikke kun fagsprog og lovsprog.

Det er en daglig lettelse at de varetager løn og feriepenge og andre administrative ting, og de er også behjælpelige med at finde vikarer hvis en af mine hjælpere er syg.

Vi kommunikerer fint sammen, selvom det ikke er hver dag, og jeg synes de efterhånden kender mig godt, også som person og det er rart, f.eks. i de tilfælde hvor de skal hjælpe med at finde en vikar. Dem, jeg taler med i telefonen sidder fysisk på Sjælland, men samarbejdet er alligevel personligt og trygt. Jeg føler at de rent faktisk interesserer sig for hvem jeg er.

Mine hjælpere ringer også ind imellem til dem, og de har også en positiv følelse omkring samarbejdet. Tonen er venlig og behagelig. Så alt i alt er jeg meget godt tilfreds med mit samarbejde med P.P. Handicapservice.

At de har kontor så langt væk kan være en ulempe, men de har dog været på besøg hos mig. Jeg synes det er vigtigt i et samarbejde som det med et hjælperfirma, at man har god kemi sammen. Og at man har tillid og stoler på hinanden, og det går begge veje. Det oplever jeg hos P. P. Handicapservice ApS."
Britt Marie Hermannsen, BPA-bruger – Aarhus C.

”Jeg er fuldt ud tilfreds og meget glad for at være hos P. P. Handicapservice, og jeg ved, at mine hjælpere har det lige sådan”
Eva Minna Larsen, BPA-bruger

"Jeg er en meget udadvendt person og i samarbejdet med PP og hjælpere får jeg mulighed for at leve dette liv. Jeg har især brug for hjælp til det lønningsmæssige og der synes jeg PP er god til at give mig en hjælpende hånd så jeg kan være tryg i min hverdag. Jeg kan også tale med PP hvis der er andre problemer med min hjælperordning og det er rart og trygt at vide man altid kan få fat i nogen der vil hjælpe hvis der er noget der brænder på"
Tor Martin Mandrup Møller, BPA-bruger

"Jeg har bevæget mig rundt i handicapbranchen igennem 7 år nu. P.P. Handicapservice er uden tvivl det firma jeg har været gladest for at have som arbejdsgiver. De gør sig stor umage med at efterkomme ønsker fra såvel brugere som hjælpere, de er altid venlige og vender hurtigt tilbage på henvendelser"
Pernille Harbo Caspersen, Handicaphjælper

”Det har været dejlig at have så godt samarbejde med jer. Da vi jo ikke har daglig kontakt er det rart at vide, at I altid er der til at hjælpe hvis vi har spørgsmål eller problemer. Det er dejligt at mærke, at I altid har tid til at lytte også når man bare er lidt frustreret over en borger. Det er rigtig vigtigt, at man kan tage på arbejde og vide, at der er nogen, der vil lytte og støtte en hvis tingene går i hårdknude. Det er dejligt og vigtigt for at man kan udføre sit arbejde ordentligt, at man ved man bliver taget alvorligt hvis det brænder på. Det er en god tryghed at have i sit arbejde. Dejligt at man altid kan høre jer smile i telefonen. Jeg er rigtig glad for det samarbejde vi har og kan varmt anbefale PP til andre - Det er en god arbejdsplads og samarbejdspartner”
Bettina Jensen, Handicaphjælper

”Skøn arbejdsplads og jer på kontoret er altid søde at tale med i telefonen. Hver dag, når jeg møder er jeg glad og har en god arbejdsplads med søde kolleger og brugere!”
Martin Seidenfarden, Handicaphjælper

Duos primary logo color 

PP Handicapservice er blevet en del af DUOS

Besøg duos.dk